Extra ondergrondse graffiti-tour

woensdag 29 mei, 2019

Een tour voor de street art en graffiti-liefhebber! Duik met street art specialisten en verhalenvertellers Dave Vanderheijden en Daniël Claessens van Rewriters010 mee onder de grond naar een bijna 25 jaar gesloten tramhalte op Zuid en ware tijdcapsule! Zo staat er in elk geval een piece van de graffiti-artist SURCH. Ga mee en zie wat ze nog meer hebben ontdekt…

Nadat de tunnelbuis onder de kruising Randweg en Beijerlandselaan in 1996 buiten dienst werd gesteld is de tijd er stil blijven staan. Het ziet er nog precies zo uit als toen: inclusief de RET kleuren anno 1980, de prullenbakken en de banken om te wachten op de tram.

In de tunnelbuis is een heus museum ontstaan: tientallen graffiti pieces en tags sieren de betonnen wanden. Puur cultureel erfgoed van de stad Rotterdam. Daarom voor Parfum de BoemBoem hét moment om twee specialisten van street art en graffiti te vragen deze kunstwerken te duiden en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van street art te vertellen.

Dave Vanderheijde is bekend van Rewriters010, Hiphop In Je Smoel en POW WOW Rotterdam en Daniël Claessens van o.a. Rewriters010.

———

DATUM: zaterdag 8 juni 2019
TIJD: 14:00 u (duur: 60 minuten)
PRIJS: € 6
STARTLOCATIE: Groene Hilledijk 135, op de stoep voor de ingang van de McDonalds.

———

Dit is een extra route van Parfum de BoemBoem in het kader van de Rotterdam Architectuur Maand. De routes van Parfum de BoemBoem x Ondergronds Rotterdam zijn volledig uitverkocht.

Tickets en meer info:
http://www.parfumdeboemboem.nl/route/