Fietsexpeditie: PARFUM x MOMO Festival 2020

woensdag 11 maart, 2020

MOMO Festival 2020 komt eraan! Een weekend lang hobbel je als bezoeker van de ene naar de andere toffe locatie in Rotterdam en word je verrast door concerten, performances en kunst. Dit weekend organiseert Parfum de BoemBoem op zaterdag 18 april twee fietsexpedities door deze festivalstad langs rauwe bouwputten, bijzondere architectuur en plekken waar de verandering van de Maasstad het meest voelbaar is.

Spring mee op de fiets, zie plekken waar je anders nooit komt en laat je onderweg verrassen door bijzondere verhalen…en natuurlijk muziek! Tickets voor de routes zijn nu in de verkoop* via www.parfumdeboemboem.nl/route of direct via parfumdeboemboem.stager.nl/web/tickets

Afgelopen jaren werd je tijdens PARFUM x MOMO Festival o.a. verrast door Sticks en Tamino op de bouwput van het Boijmans Depot en Emms (van Broederliefde) als woordkunstenaar~zonder~beats en een concert van Altin Gün op de openliggende zolder van het ABN AMRO gebouw. Ga mee op avontuur en ontdek wat we dit jaar voor je in petto hebben.

* De tickets voor deze routes raken vaak snel uitverkocht dus wees er op tijd bij! Bezoekers van het MOMO festival kunnen deze route binnenkort via www.motelmozaique.nl gratis reserveren.

DATUM: zaterdag 18 april 2019
TIJDEN: Er is een route om 11:30 en 14:30 uur (zorg dat je 15 min voordien aanwezig bent!)
PRIJS: €11 (met je eigen fiets) en €13,50 (inclusief gehuurde Parfum-fiets)
STARTPUNT: Gidsenbalie van Motel Mozaique, Schouwburgplein

Tickets: https://parfumdeboemboem.stager.nl/web/tickets