route

24 uur Cultuur: met Nada van Dalen en Aziz Yagoub

12 september 2015
CENTRUM
  • annabel
  • human resource
  • rotterdam by night

Op zaterdag 12 en zondag 13 september viert Parfum de BoemBoem de culturele seizoensopening met 24 uur lang routes. De fiets- en wandeltours staan garant voor bijzondere ontmoetingen en live optredens op bekende en onontdekte plekken in de stad. Alle routes starten in het Museumpark. Duik op zaterdag in de wereld van modeontwerpster Nada van Dalen en ontdek nachtelijke hotspots in By Night met Aziz Yagoub.

Bij de opening van het nieuwe culturele seizoen voert Parfum de Boem Boem je langs de hoogtepunten in het programma van 24 uur cultuur. De route gaat kriskras door het centrum. Onderweg kom je dans, muziek en kunst tegen die een tipje van de sluier oplichten van wat er in het Rotterdamse staat te gebeuren.

Za 12 september, 20.00 u: Life is… Nada van Dalen
Neem een kijkje in de duistere belevingswereld van het jonge Rotterdamse modetalent Nada van Dalen en zie wat haar drijft en inspireert. Nada neemt je mee op haar dagelijkse route van de studio aan de Delftsestraat naar huis in West en toont onderweg kunstinstallaties, films en kleding die voortkomen uit haar neuroses, angsten en eenzaamheid. Als uitsmijter beland je in de hardcore house met een optreden van Human Resource (ken je Dominator nog?). Een prachtig donker randje van Rotterdam!

Za 12 september, 23.00 u: By Night hosted by Aziz Yagoub
Clubeigenaar, organisator van dancefeesten en dj Aziz Yagoub laat in deze speciale editie van By Night zien waar zijn inspiratie vandaan komt. Hij neemt je uiteraard ook mee naar een aantal toffe clubs in Rotterdam. Met successen als Perron en Toffler en sinds kort ook poppodium Annabel op zijn conto is Aziz een uitgesproken smaakmaker die als geen ander de Rotterdamse hotspots weet te vinden.

Starttijden zaterdag: 17.00, 20.00 en 23.00 uur
Startlocatie: ingang Museumpark (hoek Westersingel, bij Museum Boijmans van Beuningen en Arminius Kerk), Rotterdam
Duur per tour: 2 uur
Kaartverkoop: € 10 p.p. (inclusief gebruik fiets)

agenda