Over

Rotterdam verandert continu en Parfum de BoemBoem staat daar met haar neus bovenop! Sinds 2008 nemen de gidsen van Parfum bewoners en bezoekers van Rotterdam mee op expeditie door Rotterdam langs bouwplaatsen en andere plekken waar de transformatie van de stad duidelijk voelbaar is.

Tijdens de routes laten deelnemers zich verrassen door optredens van muzikanten en woordkunstenaars en ontmoeten architecten en verhalenvertellers elkaar.

Wat, waar, wanneer?

Meerdere keren per jaar vinden er routes van Parfum de BoemBoem plaats! Hierbij werkt het regelmatig samen met andere festivals in Rotterdam. Zo komt Parfum de BoemBoem ook terug tijdens het Motel Mozaïque festival en mogen de routes ook tijdens de Rotterdam Architectuur Maand niet ontbreken.

Sinds 2018 is er een nieuw concept van start gegaan namelijk ‘Ondergronds Rotterdam’ waarbij Parfum de wereld ónder de drukke straten van Rotterdam ontdekt.

Bestuur en organisatie
Parfum de BoemBoem wordt georganiseerd door de Stichting Hraunmosi. 

Het bestuur van de Stichting Hraunmosi bestaat uit drie leden:
Fransje Hooimeijer (penningmeester)
Siebe Weide (voorzitter)
Laurence Ostyn (secretaris)

Algemene vragen en reserveringen:
info@parfumdeboemboem.nl

Pers kan voor meer informatie en beeldmateriaal contact opnemen met Simone Rentmeester (Eskimo°s | vorm & idee) | communicatie van Parfum de BoemBoem | simone@eskimoos.nl of 06-40064761

Parfum de BoemBoem is onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals. De programmering en uitvoering is in handen van Harry Hamelink (Motel Mozaïque/Oerol Festival) en UrbanGuides Rotterdam. Kijk voor het complete festivaloverzicht op www.rotterdamfestivals.nl