event

Concert: Library Card x bouwput RIF010 (UITVERKOCHT)

20-4-2024
RiF010
  • library card
  • momo
  • rif010

Expressief en toch bedachtzaam, schurend en toch melodieus, explosief en toch introvert, de Rotterdamse postpunk band Library Card is een band van contrasten. Dit is ook waarom ze de perfecte match zijn om voor Parfum de BoemBoem en MOMO Festival op zaterdag 20 april 2024 om 18:00 uur een exclusief concert te geven óp de bouwput van RiF010, de aankomende instant-surf-wave in het hart van shoppend Rotterdam!

Er is slechts een beperkt aantal tickets via Parfum de BoemBoem beschikbaar, die je nu voor €10 kan kopen. Als je een ticket hebt voor het MOMO Festival heb je gratis toegang.

Library Card
Deze Rotterdamse sensatie speelt nerveuze, ongrijpbare post-punk, waarin explosies van onverwachts grootse post-rock voortdurend op de loer liggen. Quitz, Kalkman en Karayalçin vormen het fundament voor de sardonische spraakzang van Lot van Teylingen, die zich meer en meer ontpopt tot een meeslepende verhalenverteller. De nummers van Library Card voelen drukkend en luchtig tegelijk, waarin ze ruimte voor interpretatie overlaten terwijl Lot poëtische monologen raaskallend op de luisteraar afvuurt.

RiF010
Het begon allemaal in 2014 nadat RiF010 het laatste Rotterdamse stadsinitiatief won. RiF010 wordt gebouwd achterin de Steigersgracht tussen de Markthal en de Koopgoot in. Door de complexiteit van het project midden in het centrum heeft het even op zich laten wachten. Mobilis is als adviseur en bouwer al vanaf de initiatieffase betrokken bij RiF010.

Na jaren van plannen, dromen en ontwerpen is de bouw nu in volle gang. RIF010, gelegen tussen Markthal en Koopgoot belooft een walhalla voor zowel beginnende als gevorderde surfers te worden, met golven tot wel 1,50 hoog!

Bezoekers van MOMO ’24 kunnen met hun festival-bandje gratis naar binnen bij het optreden. Maar er is beperkt plek, dus kom in dat geval op tijd.

DATUM: Zaterdag 20 april 2024 (UITVERKOCHT)
TIJDEN: 18:00 uur, duur +/- 30 minuten (zorg dat je 15 min voordien aanwezig bent!)
PRIJS: € 10 p.p
LOCATIE: Ingang aan de Zijl in Rotterdam (achterkant Five Guys in het centrum)

agenda

We organiseerden door de jaren heen al meer dan 50 routes en evenementen

bekijk historie