route

Havenexpeditie met o.a. Triggerfinger

31 augustus 2019
RDM terrein
  • quarantainestrand
  • rdm terrein

Bevaar de Rotterdamse wateren en ga zaterdag 31 augustus mee op expeditie door het steeds duurzamer wordende RDM-gebied met Belgische rock van Triggerfinger tot besluit! In deze route van Parfum de BoemBoem samen met Fabrique Mozaique volg je de transformatie van Rotterdams trots: de haven! Er zijn 25 plekken beschikbaar.

ZA 31 AUG | 14:30 U – 18:00 / 22:30 U
Boek nu tickets voor de route op zaterdag 31 augustus, vanaf 14:30, inclusief waterbus, fiesthuur, bezoek Onderzeebootloods met/zonder het concert van Triggerfinger! Er zijn twee soorten tickets te koop, een met enkel de HAVENROUTE en een combiticket met HAVENROUTE + CONCERT (in deze combideal krijg je korting op het concert van Triggerfinger).

HAVENEXPEDITIE
Tijdens deze route die over water en land gaat word je verrast door verhalen over het gebied, woordkunst en muziek. De route vaart vanaf de Erasmusbrug naar het industriële RDM terrein waar een fietstocht door Heijplaat via het Quarrantainegebied eindigt bij de Onderzeebootloods met een concert van Triggerfinger en het Rotterdamse Anemone als support. 

TRIGGERFINGER x ONDERZEEBOOTLOODS
Dit niet te missen concert van Triggerfinger wordt gepresenteerd door Fabrique Mozaique, een serie concerten op tot de verbeelding sprekende Rotterdamse havenlocaties. Direct aan de Nieuwe Maas staat de Onderzeebootloods van RDM Rotterdam. Waar vroeger onderzeeërs van de helling liepen, is nu ruimte voor omvangrijke innovatieve events en van de zomer dus ook het concert van Triggerfinger. De Onderzeebootloods is recentelijk gerenoveerd, maar heeft zijn rauwe en industriële karakter behouden. 

DATUM: Zaterdag 31 augustus 2019
AANVANG ROUTE: Aanvang 14:30 uur bij halte ‘Erasmusbrug’ van de Waterbus bij de Willemskade (graag 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn)
EINDE ROUTE: 17:00 op RDM terrein (bij enkel Havenroute ben je 18:00 u terug bij de Erasmusbrug)
CONCERT: 19:00 – 22:30 uur

PRIJS
Havenroute + Triggerfinger = €44,50
Havenroute = €13,50 

(Los ticket Triggerfinger concert á €34,50 = boekbaar via motelmozaique.nl/fabrique)

EXTRA HANDIGE INFO

  • Publiek dat alleen de route doet vertrekt met Waterbus om 17:20 u bij RDM en komt rond 18:00 u terug aan bij de Willemskade. 
  • Publiek dat ook het Triggerfingerconcert bezoekt kan om 23:00 u terug met de Waterbus naar de overkant ter hoogte van Boompjeskade 123. 
  • Prijs is inclusief fietshuur van een Parfum de BoemBoem fiets en een retourticket voor de Waterbus.
  • Publiek dat ook naar het Triggerfinger-concert gaat heeft de mogelijkheid om voor €15 ter plaatse een diner te kopen. 
  • In tegenstelling tot wat je van ons gewend bent is het bij deze route niet mogelijk je eigen fiets mee te nemen.
  • Losse tickets voor Triggerfinger zijn te koop via motelmozaique.nl/fabrique

agenda