event

Los concert Altin Gün op de bouwput

20 april 2019
FORUM Rotterdam
  • forum bouwput
  • motel mozaique

Op zaterdag 20 april zal er naast twee Rem Koolhaas-routes ook een los concert van Altin Gün plaatsvinden op de bouwput van FORUM! Tijdens de routes eerder die dag (om 11:30 en 14:30 uur) kan je al optredens van o.a. Emms (Broederliefde) en het Taiwanese Outlet Drift verwachten, maar om 16:30 uur dus ook de Turkse psych-rock van Altın Gün op het bouwproject van Forum Rotterdam!

3VOOR12 noemde ze ‘de spannendste coverband van Nederland’, maar naast Anatolische rockcovers spelen ze inmiddels ook bewerkingen van traditionele Turkse muziek. Afgelopen lente bracht Altin Gün debuutplaat ‘On’ uit, en speelde vervolgens de hele zomer op festivals als Best Kept Secret en Into The Great Wide Open. Ook over de grens slaat de dansbare psychedelica aan: de formatie was live te zien in Spanje, Frankrijk, Canada, en natúúrlijk ook in Turkije.

Tickets voor het concert zijn €10. Later die dag zal Altin Gün om 00:00 uur optreden op het Motel Mozaique festival in Theater Rotterdam. Dag- en weekendtickets voor MOMO zijn verkrijgbaar via www.motelmozaique.nl

DATUM: Zaterdag 20 april 2019
TIJD: 16:30 – 17:45 uur (graag 15 min. voor aanvang aanwezig zijn)
PRIJS: € 10 p.p.
STARTPUNT: balie voor hoofdingang Donner Boekhandel

agenda