event

Ondergronds R’dam x Walhalla x Anne-Fay

04-11-2023
Metro Walhalla
  • bouwputconcert
  • katendrecht
  • ondergronds rotterdam
  • walhalla

Duik begin november met Parfum de BoemBoem in de fascinerende wereld van ‘Ondergronds Rotterdam’. Samen met Theater Walhalla programmeert Parfum het allereerste concert in de toekomstige ondergrondse zaal van Theater Walhalla op Katendrecht, genaamd ‘Metro’. Op zaterdag 4 november 2023 geeft zangeres Anne-Fay er drie exclusieve concerten.

> KOOP HIER DIRECT JE TICKETS

Daal af naar de bouwput van Metro Walhalla

Een nieuw Metro-station op Katendrecht? Nee, veel beter: een nieuwe zaal voor Theater Walhalla! In een ambitie om het culturele aanbod op Rotterdam Zuid te verrijken startte Walhalla begin juli met het graven van een geheel nieuwe ruimte. De nieuwe zaal van ongeveer 200m2 zal pas in 2024 haar deuren officieel openen voor publiek, maar Parfum de BoemBoem brengt met drie concerten van Anne-Fay een primeur.

We’re going underground… met Anne-Fay

Zangeres Anne-Fay reisde de diaspora van haar familie af langs Aruba, Curaçao, Suriname en Ghana om muziek te maken over haar roots. Het werd een fysieke en mentale reis, beïnvloed door trans-Atlantische slavenhandel en overdenkingen hoe je je als gemixte vrouw met witte huid en zwarte moeder verhoudt tot de huidige maatschappij. Ze combineerde het in haar album REASPORA een cross-over van gospel, soul, elektronica en hiphop met zowel poëtische als hele rake teksten.

Datum: zaterdag 4 november 2023
Tijden: 13:00 uur, 14:30 uur, 16:00 uur (duur: 30 min)
Aanvang: graag 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn.
Prijs: €10
Startlocatie: Kantine Walhalla (Veerlaan 11, Rotterdam)

> KOOP HIER JE TICKETS

LET OP:
Zorg dat je 15 minuten voor aanvang aanwezig bent.
Dit concert is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
We gaan de bouwput op, we raden je aan om platte en dichte schoenen te dragen.

Ticketverkoop via www.parfumdeboemboem.nl én www.theaterwalhalla.nl

agenda