route

Parfum x MOMO x M4H: walk & talk met Ernest van der Kwast (UITVERKOCHT)

2-9-2023
m4h rotterdam
  • ernest van der kwast
  • m4h rotterdam
  • momo fabrique
  • walk & talk

Op zaterdag 2 september 2023 neemt het MOMO Fabrique festival het Merwe-Vierhavensgebied (M4H) over met een festival, een markt en vele toffe tours. En ook Parfum de BoemBoem is er weer bij! Maak kennis met dit gebied in Rotterdam West dat volop in ontwikkeling is en ga mee met de walk & talk-tour van Parfum de BoemBoem vanaf 20:00 uur die het gebied doorkruist en eindigt met een concert. Een wandelende talkshow vol verrassingen, verhalen, muziek, woordkunst én een bekende host: Ernest van der Kwast

DE LOSSE TICKETS VOOR DEZE TOUR ZIJN UITVERKOCHT!
Wil je toch nog naar de tour? Koop dan een ticket voor het MOMO Fabrique festival. Je kan je dan via www.motelmozaique.nl alsnog inschrijven voor deze tour!
www.motelmozaique.nl.  

Van Keilewerf tot Kolenbak
De route start voor de ingang van Brutus Garten. Laat je vanaf daar door de host, Ernest van der Kwast, en de mobiele talkshowtafel mee langs plekken en ondernemers die een kleine of grote stempel drukken op het gebied. Een van deze ondernemers is Bas van der Berg (mede-oprichter Keilewerf). We eindigen met een verrassingsconcert in de Kolenbak naast het STEUR-gebouw. En zoals het een echte talkshow betaamt hebben we ook een huisdichter: tijdens de route wandelt woordkunstenaar Jeroen Naaktgeboren met ons mee om aan het einde een samenvatting van de talkshow en een ode aan het gebied te brengen. 

Idealisme boven omzet
Als rode draad tussen alle verhalen en performances staat in deze walk & talk-tour de transformatie van dit stuk Rotterdam centraal én de transformatie van het fenomeen ‘ondernemerschap’. Het voormalige havengebied is hard op weg een nieuwe stadswijk te worden waar innovatie, duurzaamheid, cultuur en wonen samengaan. En dat trekt een nieuwe generatie ondernemers aan die in het M4H-gebied hun basis vinden om te werken aan een mooiere wereld. Wat drijft ze om te doen wat ze doen? Lukt het hen om idealisme boven omzet te blijven plaatsen? Ga zaterdag 2 september mee en ontmoet de mensen die actief onderdeel zijn van de nieuwe generatie ondernemers in M4H!

Datum: zaterdag 2 september 2023
Tijd: 20:00 uur (duur +/- 2 uur)
Aanvang: graag 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn!
Startlocatie: buiten het hek van Brutus Garden (Keileweg 18, Rotterdam)
Prijs: €13,50

Wil je ook naar MOMO Fabrique festival? Ga naar www.motelmozaique.nl voor meer informatie en tickets. Met een festivalticket kan je je ook via MOMO Fabrique aanmelden voor deze Parfum-tour. Wil je enkel naar de tour en niet naar het festival, boek dan je tickets hieronder:

agenda