route

Parfum x Ondergronds Rotterdam West (Uitverkocht!)

15-10-2022
Rotterdam West
  • ondergronds rotterdam
  • rotterdam west

Misschien wel een van de populairste events van Parfum de BoemBoem: de ‘Ondergronds Rotterdam’ routes! Op zaterdag 15 oktober 2022 duiken we weer in de fascinerende Rotterdamse onderwereld en ontdekken we wat er ónder de drukke straten, pleinen en oude gebouwen van Rotterdam verborgen ligt. Dit keer trekken we door West, er zijn twee routes om 11:30 uur en om 14:30 uur.

We’re going underground…in West!
Afgelopen jaren hebben we de Noord- en Zuidkant van Rotterdam al onder het straatniveau bekeken, en dit jaar gaan we West tot onder de bodem onderzoeken! Startend op het Spartaplein naast het Cruyff Court fietsen we naar verscholen locaties waar je normaal niet kan komen, laat staan dat je wist dat ze bestonden! Onderweg staan bijzondere verhalen en optredens op je te wachten.

Camera in de aanslag
Verwacht een route langs monumentale kelders op plekken waar historie werd geschreven, en vergeten tunnels onder locaties waar dagelijks honderden mensen overheen lopen, wonen en werken. Ook nemen we je mee naar níeuwe aan het daglicht onttrokken werelden die een duurzame toekomst van de stad waarborgen!

Kom op je eigen fiets
Deze editie wordt er gewandeld én gefietst. Eerder boden wij de mogelijkheid om een huurfiets bij je ticket te boeken die dan voor je klaarstond. Met alle nieuwe opties – van het huren van een OV-fiets tot Donkey Republic – om ter plekke een fietsje te pakken, vragen wij je om zelf een rijwiel mee te nemen. 🙂

ZATERDAG 15 OKTOBER 2022

Routes: 11:30 uur en 14:30 uur (duur = 2 uur)
Fietsroutes (kom met eigen fiets)
Prijs: €13,50 – UITVERKOCHT –
Startpunt: Spartaplein – Cruyff Court (Borgerstraat, Rotterdam)

Zorg dat je 15 minuten van tevoren aanwezig bent op locatie!

agenda