route

Parfum x ZOOmerterras Diergaarde Blijdorp (UITVERKOCHT)

8-9-2023 + 15-9-2023
Diergaarde Blijdorp
  • diergaarde blijdorp
  • monument
  • rotterdam
  • zoomerterras

De Rotterdamse Diergaarde is al sinds 1857 een begrip in Rotterdam als Diergaarde. In de afgelopen 166 jaar heeft deze plek van flora, fauna, monumenten en exotische diersoorten al vele transformaties doorgemaakt. Zo ook vandaag de dag. De Diergaarde kijkt kritisch naar zichzelf en haar rol, en Parfum de BoemBoem kijkt hier graag met mee!

Alle tours zijn uitverkocht

Op expeditie door een veranderende Diergaarde
Op vrijdag 8 en vrijdag 15 september 2023 kan je tijdens twee van hun ZOOmerterras-avonden, mee op avontuur. Kijk, wandel en praat mee langs de oudste monumentale plekken van Rotterdam en ontdek meer over het verleden én de toekomst van Blijdorp. En Parfum is geen Parfum zonder kunstige en muzikale verrassingen onderweg. Ga mee met onze gidsen en ontdek zelf welke verhalen er achter de weelderige botanica verscholen gaat.

Blijdorp opent ZOOmerterras bij oude ingang
Tijdens twee weekenden in september is het monumentale plein bij de oude ingang van Diergaarde Blijdorp gratis toegankelijk voor iedereen. Als de dagbezoekers naar huis zijn, openen om 18.00 uur de sierlijke hekken van het plein aan de Van Aerssenlaan. Tot 22.00 uur is iedereen welkom op het grote ZOOmerterras. Op twee van deze avonden, vrijdag 8 en vrijdag 15, kan je tickets kopen voor de tour van Parfum de BoemBoem.

Datum: vrijdag 8 en vrijdag 15 september 2023 (UITVERKOCHT)
Tijd: beide dagen routes om 18:15 uur en 20:15 uur (duur +/- 1,5 uur)
Aanvang: graag 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn!
Startlocatie: bij het hek bij de oude ingang van Diergaarde Blijdorp, Van Aerssenlaan 47 (loop dóór de hekken, en je ziet ons direct)
Prijs: €13,50

agenda