event

PDBB x MOMO: De Likt ft. Jerry Hormone

Kaarten kopen
wordt verplaatst
Kelder Schiecentrale
  • de likt
  • jerry hormone
  • schiecentrale

Op 27 december en 28 december (wordt verplaatst*) haken Parfum de BoemBoem – Ondergronds Rotterdam en Motel Mozaïque de ellebogen ineen om knallend een einde te maken aan 2020 met een concert van hét Rotterdamse sloopbedrijf: De Likt ft. Jerry Hormone. De laatste dagen van het jaar geven de Rotterdammers vier concerten op een passende ‘underground’-locatie: de kelder van de Schiecentrale Rotterdam.

*Na de persconferentie half december 2020 werd bekend dat de concerten niet op 27 en 28 december konden doorgaan. Op het moment wordt hard gezocht naar nieuwe data in het nieuwe jaar! Ticketkopers worden per mail op de hoogte gebracht.

Wie het over De Likt heeft, heeft het over de futuristische funk van Giorgi Kuiper en John van Beek, door frontman Jordy Dijkshoorn voorzien van de nodige scherpe teksten. Na twee succesvolle albums zou het trio in 2020 hun derde album Ctrl-Alt-Delikt uitbrengen, maar daarvoor werd door corona roet in het eten gegooid. Na de eerste single van dat album uitgebracht te brengen, kwam De Likt afgelopen oktober met een tweede: Man van de Kopstoot, samen met de Rotterdamse punklegende, columinst en frontman van zijn eigen ‘ego-trip’band; Jerry Hormone maakte zij deze onvervalste Rotterdamse kroegen kraker. En samen treden ze vier keer op in de industriële kelder van de Schiecentrale! 

Datum: zondag 27 + maandag 28 december 2020 (wordt verplaatst)
Tijd: 18:00 en 21:00 uur (graag 15 min. voor aanvang aanwezig zijn)
Locatie: Schiecentrale, Rotterdam 
Prijs: €15

Kaarten kopen

agenda