event

PDBB x MOMO: De Likt ft. Jerry Hormone

Kaarten kopen
17 + 18 JULI
Kelder Schiecentrale
  • de likt
  • jerry hormone
  • schiecentrale

Op 17 en 18 juli 2021 is het dan echt zover! Als alles goed gaat kunnen de concerten, die eigenlijk eind december zouden plaatsvinden, nu echt doorgaan. Dan haken Parfum de BoemBoem – Ondergronds Rotterdam en Motel Mozaïque namelijk de ellebogen ineen om knallend het live-leven weer op te starten met een concert van hét Rotterdamse sloopbedrijf: De Likt ft. Jerry Hormone. Zij geven vier concerten op een passende ‘underground’-locatie: de kelder van de Schiecentrale Rotterdam.

*Na de persconferentie half december 2020 werd bekend dat de concerten niet op 27 en 28 december konden doorgaan. De nieuwe data voor deze concerten worden 17 en 18 juli 2021! Ticketkopers worden per mail op de hoogte gebracht.

Wie het over De Likt heeft, heeft het over de futuristische funk van Giorgi Kuiper en John van Beek, door frontman Jordy Dijkshoorn voorzien van de nodige scherpe teksten. Na twee succesvolle albums zou het trio in 2020 hun derde album Ctrl-Alt-Delikt uitbrengen, maar daarvoor werd door corona roet in het eten gegooid. Na de eerste single van dat album uitgebracht te brengen, kwam De Likt afgelopen oktober met een tweede: Man van de Kopstoot, samen met de Rotterdamse punklegende, columinst en frontman van zijn eigen ‘ego-trip’band; Jerry Hormone maakte zij deze onvervalste Rotterdamse kroegen kraker. En samen treden ze vier keer op in de industriële kelder van de Schiecentrale! 

Datum: zaterdag 17 en zondag 18 juli 2021
Tijd: 18:00 en 21:00 uur (graag 15 min. voor aanvang aanwezig zijn)
Locatie: Schiecentrale, Rotterdam 
Prijs: €15

Kaarten kopen

agenda