event

PDBB x MOMO: De Likt ft. Jerry Hormone

GEANNULEERD
Kelder Schiecentrale
  • de likt
  • jerry hormone
  • schiecentrale

Na lang zoeken naar een nieuwe datum, tussen alle maatregelen door, hebben wij moeten beslissen het concert te annuleren! Alle tickethouders hebben hierover een e-mail ontvangen.

*Belangrijk! Heb je nog tickets maar geen mail van ons ontvangen? Check dan je ongewenste-mail-inbox of stuur ons een berichtje op info@parfumdeboemboem.nl. In de mail vragen we je om je rekeningnummer + naam aan ons te sturen, zodat we het geld retour kunnen storten.

Wie het over De Likt heeft, heeft het over de futuristische funk van Giorgi Kuiper en John van Beek, door frontman Jordy Dijkshoorn voorzien van de nodige scherpe teksten. Na twee succesvolle albums zou het trio in 2020 hun derde album Ctrl-Alt-Delikt uitbrengen, maar daarvoor werd door corona roet in het eten gegooid. Na de eerste single van dat album uitgebracht te brengen, kwam De Likt afgelopen oktober met een tweede: Man van de Kopstoot, samen met de Rotterdamse punklegende, columinst en frontman van zijn eigen ‘ego-trip’band; Jerry Hormone maakte zij deze onvervalste Rotterdamse kroegen kraker. En samen treden ze vier keer op in de industriële kelder van de Schiecentrale! 

Datum: zaterdag 17 en zondag 18 juli 2021 (we zoeken naar nieuwe data)
Tijd: 18:00 en 21:00 uur (graag 15 min. voor aanvang aanwezig zijn)
Locatie: Schiecentrale, Rotterdam 
Prijs: €15

Wij hopen dat we ook alle mensen die al tickets hadden gekocht, bereiken de wijziging en dat de informatie hierover duidelijk is. Heb je toch nog vragen? Mail ons dan op info@parfumdeboemboem.nl.

agenda