event

PDBB x MOMO: De Likt ft. Jerry Hormone

Kaarten kopen
WORDT VERPLAATST
Kelder Schiecentrale
  • de likt
  • jerry hormone
  • schiecentrale

De concerten die op 17 + 18 juli zouden plaatsvinden worden helaas weer verplaatst. Op dit moment vinden wij het als organisatie (Parfum de BoemBoem + Motel Mozaïque) niet verantwoord om het concert in huidige setting in de kelder van de Schiecentrale te laten plaatsvinden. We zijn hard op zoek naar een nieuwe datum en houden jullie via de website, nieuwsbrief en socials op de hoogte.

*Belangrijk! Als je al tickets had, dan heb je van ons een e-mail ontvangen. We bieden je hierin de optie om je geld terug te ontvangen of je tickets te behouden tot meer bekend is over een nieuwe datum. Heb je niets ontvangen? Stuur dan een e-mail aan info@parfumdeboemboem.nl.

Wie het over De Likt heeft, heeft het over de futuristische funk van Giorgi Kuiper en John van Beek, door frontman Jordy Dijkshoorn voorzien van de nodige scherpe teksten. Na twee succesvolle albums zou het trio in 2020 hun derde album Ctrl-Alt-Delikt uitbrengen, maar daarvoor werd door corona roet in het eten gegooid. Na de eerste single van dat album uitgebracht te brengen, kwam De Likt afgelopen oktober met een tweede: Man van de Kopstoot, samen met de Rotterdamse punklegende, columinst en frontman van zijn eigen ‘ego-trip’band; Jerry Hormone maakte zij deze onvervalste Rotterdamse kroegen kraker. En samen treden ze vier keer op in de industriële kelder van de Schiecentrale! 

Datum: zaterdag 17 en zondag 18 juli 2021 (we zoeken naar nieuwe data)
Tijd: 18:00 en 21:00 uur (graag 15 min. voor aanvang aanwezig zijn)
Locatie: Schiecentrale, Rotterdam 
Prijs: €15

Wij hopen dat we ook alle mensen die al tickets hadden gekocht, bereiken de wijziging en dat de informatie hierover duidelijk is. Heb je toch nog vragen? Mail ons dan op info@parfumdeboemboem.nl.

Kaarten kopen

agenda