event

PDBB x MOMO Rode Loper Concert: Froukje

05-09-2021 (NIEUWE DATUM)
De Huidenclub
  • froukje
  • huidenclub
  • momo
  • rode loper concert

De derde in een reeks Rode Loper Concerten is FROUKJE! Samen met MOMO (Motel Mozaïque) rolt Parfum de BoemBoem voor dit eenmalige concert op zondag 5 september (was eerder vrijdag 3 september 2021) de rode loper uit in de Huidenclub Rotterdam. Froukje is dé gast van MOMO Fabrique, het festival vol routes wat van 3 t/m 5 september in Rotterdam zal plaatsvinden. Tickets voor het Rode Loper Concert koop je hier, en voor de andere dagen via www.motelmozaique.nl.

Let op: het Rode Loper Concert van Froukje is verplaatst van vrijdag 3 september naar zondag 5 september. Ticketkopers hebben per e-mail bericht ontvangen. Het concert was eerder uitverkocht, maar door de verplaatsing kunnen tickets vrijkomen.

Het Rode Loper concept…
Na Spinvis en Ntjam Rosie is Froukje de derde artiest die de Rode Loper van Parfum de BoemBoem betreedt. Bij deze concerten staat de ontmoeting tussen muzikant en muziekliefhebber centraal. Zo staan er 10 mensen rondom een rode loper waarop de artiest staat, en ook is er plek voor 30 mensen daaromheen. Daar in het midden van het rode tapijt treft elk van de 10 mensen eromheen de artiest, die daar van dichtbij een lied voor je zingt. Een nummer wat je daarna waarschijnlijk voor altijd zal koppelen aan een bijzondere ervaring waarop je helemaal op gaat in het moment! Iedereen uit de cirkel komt aan de beurt voor een eigen nummer, en ondertussen geniet de rest vanaf de zijlijn mee.

Froukje
Ze is nog maar 18 als ze zich begin 2020 met haar single ‘Groter dan Ik’ in een keer tot de nieuwe belofte van de Nederlandse alternatieve pop profileert. Al snel verschijnt haar nieuwe singles ‘Ik Wil Dansen’ en ‘Onbezonnen’. Haar rake teksten over haar perspectief op maatschappelijke thema’s zijn elke keer raak gebracht op catchy dansbare melodielijnen! Met de release van haar EP Licht en Donker in 2021 bezegelt ze haar definitieve doorbraak. Binnen enkele maanden loopt het project uit naar 15 miljoen streams. Froukje, die zich voortbeweegt met een aura van authenticiteit en inhoudelijke urgentie dat in een woelig tijdperk even verfrissend als broodnodig aandoet. 

Datum: vrijdag 3 september 2021 zondag 5 september 2021
Tijden: 20:00 uur (duur +/- 60 min)
Aanvang: deur open 19:30 uur (graag uiterlijk 15 min. voor aanvang aanwezig zijn)
Ontvangstlocatie: de Huidenclub Rotterdam (Pelgrimsstraat 5B, 3029 BH)
Prijs: €12 (per concert zijn 10 tickets beschikbaar voor OP de Rode Loper en 30 tickets voor ERNAAST. Kijk bij het kopen goed welk ticket je koopt.)

agenda