route

Parfum x MOMO 19 met Emms op Forum bouwput

20 april 2019
Forum Rotterdam
  • abnamro
  • altin gunn
  • broederliefde
  • forum rotterdam
  • OMA
  • outlet drift
  • rem koolhaas

Het is vaste prik: tijdens Motel Mozaique Festival gaat Parfum de BoemBoem op expeditie door Rotterdam. Laat je op zaterdag 20 april door de Parfum-gidsen meenemen langs bouwprojecten van OMA (bureau Rem Koolhaas) en kom oog in oog te staan met rapper Emms van Broederliefde!

Rem Koolhaas routes met o.a. EMMS (Broederliefde) en Outlet Drift
Laat je door de gidsen meenemen langs plekken waar de continue verandering van de stad Rotterdam volop voelbaar is. Het FORUM-bouwproject van OMA en Wessel de Jonge Architecten staat deze editie centraal. Kon je eerder al Sticks, Typhoon of Blaudzun tegenkomen tussen het beton en de bouwhekken, dit keer sta je (alleen tijdens de middagroute) oog in oog met Emms! De rapper van de formatie Broederliefde geeft dan een uniek optreden als woordkunstenaar zonder beats.

Ook zal de band Outlet Drift tijdens beide routes zal optreden op de grote bouwput in het centrum! Het Taiwanese trio brengt een explosieve mix van punk, grunge en noise en teksten die doorspekt zijn met invloeden uit de Amis-cultuur. 

DATUM: Zaterdag 20 april 2019
TIJDEN: Er is een route om 11:30 en om 14:30 uur* (zorg dat je 15 min voordien aanwezig bent!)
PRIJS: € 11 p.p.
STARTPUNT: Gidsenbalie van Motel Mozaique, Schouwburgplein

* Woordkunstenaar Emms zal enkel bij de route van 14:30 uur optreden. Tijdens de route van 11.30 uur zal woordkunstenaar Karin van Kalmthout optreden.

datum: Zaterdag 20 april 2019
tijden: Er is een route om 11:30 en om 14:30 uur
prijs: € 11 p.p.
startpunt: Gidsenbalie van Motel Mozaique, Schouwburgplein

agenda