event

Rode Loper Concert: Ellen ten Damme óp de bouwput van POST

18-6-2023
POST Rotterdam
  • ellen ten damme
  • post rotterdam
  • rode loper concert
  • rotterdam architectuur maand

Alweer de vijfde in een reeks Rode Loper Concerten van Parfum de BoemBoem is Ellen ten Damme! Tijdens de Rotterdam Architectuur Maand  rolt Parfum de BoemBoem voor een tweetal concerten op zondag 18 juni de rode loper uit op de bouwput van POST!

Wij kijken ernaar uit om een concert van duizendpoot Ellen ten Damme (die op het moment rondtoert met haar show BAROCK) te organiseren op de bijzondere bouwput van POST Rotterdam waar een van de meest aansprekende iconen van Rotterdam in ere wordt herstelt én wordt verrijkt met een 155 meter hoge woontoren. Er is een concert om 19:00 u en om 20:30 uur. Tickets zijn hier te koop!

Het Rode Loper concept
Na Spinvis, Ntjam Rosie, Froukje en Lucky Fonz III is Ellen ten Damme de vijfde artiest die de Rode Loper van Parfum de BoemBoem betreedt. Bij deze concerten staat de ontmoeting tussen muzikant en muziekliefhebber centraal. Zo staan er 10 mensen rondom een rode loper waarop de artiest staat, en ook is er plek voor 30 mensen daaromheen.

Daar in het midden van het rode tapijt treft elk van de 10 mensen eromheen de artiest, die daar van dichtbij een lied voor je zingt. Een nummer wat je daarna waarschijnlijk voor altijd zal koppelen aan een bijzondere ervaring waarbij je helemaal opgaat in het moment! Iedereen uit de cirkel komt aan de beurt voor een eigen nummer, en ondertussen geniet de rest vanaf de zijlijn mee.

Rode Loper Concert met Lucky Fonz III op het dak van het Nieuwe Instituut

Duizendpoot Ellen ten Damme
Ellen ten Damme is misschien wel een van de beste Nederlandse zangeressen van dit moment. Maar zij is veel meer dan dat. Ze is ook actrice, circusartieste, vamp, componiste, danseres, schrijfster, maar in haar hart is ze toch altijd vooral muzikant gebleven.

Ze schrijft haar eigen liedjes, speelt viool, piano en gitaar en met haar soepele en intense stem lijkt ze elk genre aan te kunnen, van rock-’n-roll en punk tot opera. Op dit moment toert ze rond met haar show Barock, maar voor dit Rode Loper Concert kon ze nog een gaatje in haar agenda vinden!

POST Rotterdam
Tijdens Parfum de BoemBoem in april gingen we samen met MOMO Festival ook al naar de bouwput van POST Rotterdam. Hier wordt op het moment het voormalige postkantoor aan de Coolsingel in ere herstelt. Het jarenlang leegstaande rijksmonument krijgt er een nieuwe bestemming. Met hotels, winkels, bars en restaurants. Daarbij wordt aan de achterzijde een 155 meter hoge woontoren gerealiseerd. Het ontwerp daarvan is van het New Yorkse architectenbureau ODA i.s.m. Braaksma en Roos.

Bezoekers op de bouwput van POST Rotterdam tijdens Parfum x MOMO Festival ’23

Datum: zondag 18 juni 2023
Tijden: 19:00 uur en 20:30 uur (duur +/- 45 min)
Aanvang: graag 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn!
Ontvangstlocatie: POST Rotterdam, ingang aan kruising Meent met Rodezand (bij het grote hek bij Gate 2)
Prijs: €16,50 (per concert zijn 10 tickets beschikbaar voor OP de Rode Loper en 30 tickets voor ERNAAST. Kijk bij het kopen goed welk ticket je koopt.)

agenda