event

Rode Loper Concert: Ntjam Rosie

03-07-2021
Schiecentrale Rotterdam
  • ntjam rosie
  • rode loper concert
  • schiecentrale

Na het succes van het eerste Rode Loper Concert met Spinvis komt er nu een vervolg! Dit keer is het zangeres Ntjam Rosie die twee concerten in de Turbinehal van de Schiecentrale in Rotterdam geeft. Op de rode loper van Parfum de BoemBoem ontmoeten muzikanten en muziekliefhebbers elkaar voor een unieke beleving van live-muziek op verrassende locaties.

Wegens ‘dé maatregelen’ is het concert dat oorspronkelijk in het najaar van 2020 zou plaatsvinden al een aantal keer verplaatst. De nieuwe datum is: zaterdag 3 juli 2021! Zij geeft dan een concert om 13:00 uur en om 15:00 uur. Voor beide concerten zijn er 10 plaatsen OP de rode loper (je krijgt dan een persoonlijk concert, en 30 tickets voor toeschouwers die gewoon een fijn concertje willen aanschouwen.

Het publiek start in een grote cirkel om de rode loper heen. En daar in het midden van het rode tapijt als podium treft elke bezoeker de artiest die daar vervolgens van dichtbij een liedje voor je zingt. Een liedje wat je daarna waarschijnlijk voor altijd zal koppelen aan een bijzonder ervaring waarop je helemaal op gaat in het moment! Iedereen van het publiek komt aan de beurt voor een eigen nummer en ondertussen geniet de rest vanaf de zijlijn mee. 

Het eerste Rode Loper Concert van Spinvis op een buitenlocatie in het M4H gebied werd door bezoekers als ‘betoverend’ en ‘magisch’ ervaren door het intieme karakter van het concept. Menno Pot van de Volkskrant schreef erover:

“Zo doe je dat dus: de stedelijke rafelrand benutten, kleinschalig maatwerk bieden, maar bovenal iets van troost en hoop bieden in een tijd waarin qua concerten en festivals verdomd weinig kan, maar dit gelukkig wel.”

Ntjam Rosie speelde al op talloze Nederlandse podia en jazzfestivals. Ook toerde ze langs de theaters met het Artvark Saxophone Quartet, de succesvolle theatervoorstelling We hadden liefde, we hadden wapens én met haar eigen theaterproductie Breaking Beats. In 2017 kreeg ze geweldig reviews voor haar album Breaking Cycles en afgelopen jaar bracht ze de LP Family & Friends uit.

Stap met Ntjam op de Rode Loper voor een exclusief live-concert!

Nieuw! Naast tickets voor het één op één concert op de Rode Loper is er nu ook de mogelijkheid tickets te bestellen voor ernáást! Je bent dan – alsnog van heel dichtbij – toeschouwer van de 10 liedjes die zij voor de bezoekers direct rondom de Rode Loper zingt.

Datum: zaterdag 3 juli 2021
Tijden: 13:00 en 15:00 uur (duur +/- 60 min)
Aanvang: graag 15 min. voor aanvang aanwezig zijn
Ontvangstlocatie: Sint Jobsweg 116 (verzamelen naast de trappen van Avontura)
Prijs: €10 (per concert zijn 10 tickets beschikbaar voor OP de Rode Loper en 30 tickets voor ERNAAST. Kijk bij het kopen goed welk ticket je koopt.)

agenda