route

Route M4h gebied met o.a. Rico

7 september 2019
M4H gebied
  • fabrique mozaique
  • m4h gebied

Tijdens de Wereldhavendagen kan je op 7 SEP met Parfum de BoemBoem en Fabrique Mozaique mee op expeditie door het dynamische en avontuurlijke Merwe-Vierhavengebied (M4H). Ontdek al wandelend alles over dit ‘makers district’, een ware broedplaats voor duurzame bedrijven en hotspots als het Keilecafé en Weelde. Onderweg word je verrast met optredens van o.a. rapper RICO als woordkunstenaar~zonder~beats én M. & Winterdagen met een nieuwe compositie over de haven!

RICO x WOORDKUNSTENAAR~ZONDER~BEATS
In 2018 is Parfum de BoemBoem gestart met de serie woordkunstenaar~zonder~beats waarin rappers hun teksten voordragen zónder de beats en muziek waarmee ze normaal gesproken optreden. Sticks, de legendarische rapper van Opgezwolle was de eerste in deze reeks en tevens de naamgever van de serie. Zijn maatje Rico, eveneens van Opgezwolle natuurlijk, gaat deze keer de uitdaging aan om zijn teksten zonder beats te spitten!

M. & WINTERDAGEN x DE HAVEN
In opdracht van Parfum de BoemBoem maakten woordkunstenaar M. (Meer Dan Een Letter) en muzikant Winterdagen al drie composities. Over de Coolsingel, het Boijmans Depot en afgelopen najaar over Ondergronds Rotterdam. Tijdens Parfum de BoemBoem x Fabrique Mozaique op 7 SEP in het M4H gebied lanceren zij hun nieuwste werk over ‘de haven’, tevens de laatste van hun vierluik.

ZA 7 SEPTEMBER
TIJD: 15:00 – 17:30 u (graag 15 min voor aanvang aanwezig zijn)
START- EN EINDLOCATIE: Weelde
PRIJS: € 11
Dit is een looproute!

Dit project is een samenwerking van Parfum de BoemBoem, Fabrique Mozaique (onderdeel van Motel Mozaique Festival) en M4H Rotterdam.

agenda